logo mens counselling mob

  • Slide informatie

Wat zijn de kosten?

Voordat we het over de kosten hebben: het belangrijkste is het gevoel dat je aan het goede adres bent. Om dit te kunnen beoordelen nodig ik je van harte uit voor het vrijblijvende, gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Daarna kun je aangeven of we er een uur aan vastplakken, liever er nog even over wil nadenken of dat ik je eventueel op weg kan helpen naar een andere counsellor/coach/hulpverlener.

Mocht er een klik zijn dan gaan we met elkaar het traject in. Het particuliere tarief voor counselling en coaching is €65,- per uur. Hier wordt geen BTW over geheven.

Het zakelijke tarief voor coaching is €90,- per uur exclusief BTW

Counselling wordt vergoed door veel zorgverzekeraars in de aanvullende pakketten. Klik hier voor een recent overzicht van vergoedingen. Je maakt de factuur zelf over en claimt dan bij je zorgverzekeraar.

Tarieven voor de dienstverlening van Externe Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit zijn opvraagbaar. Gaat u hierbij uit van een vast bedrag voor een jaarabonnement en daarnaast een uurtarief voor inzet en reiskosten. Hierdoor betaalt u alleen als er daadwerkelijk gebruik wordt gemaakt van de diensten van de vertrouwenspersoon.

Julia Jongert - Menscounselling

Julia Jongert

Contactinformatie

adres iconBezoekadres:
Oosterleek 15
1609 GA  Oosterleek


Telefoon Menscounselling 06 - 15 56 69 29

 contact@menscounselling.nl


LinkedIn Menscounselling